Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 03. 2021. 21:15 >> 21:31

JAVIĆE JUVENTUSU

Ronaldo će do maja odlučiti o budućnosti

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo odlučiće do maja o budućnosti u klubu, prije nego što se završi sezona, kako bi pomogao upravi da planira ljetnji prelazni rok.

Ronaldov ugovor sa crno-bijelima ističe u junu 2022. godine, a španski mediji prenijeli su da bi tokom ljeta Portugalac mogao da se vrati u Real Madrid.

Kako je prenio Tutosport, Ronaldo će o svojim namjerama prije maja obavijestiti predsjednika Andreu Anjelija i sportskog direktora Fabija Paratićija.

Portugalac će to učiniti prije maja, pošto klub želi da počne da planira poteze u predstojećem prelaznom roku i mora da zna da li može da računa na jednog od najboljih igrača svijeta.

Uz moguć novac od transfera i bez obaveze da isplaćuje Ronaldu platu, Juventus bi bio u dobroj poziciji u prelaznom roku, ali očekuje se da će 36-godišnji fudbaler ipak ostati u Torinu do kraja ugovora.

Portugalac je, navodno, zainteresovan da ostane u klubu i pomogne u planovima.

Osim Reala, za Ronalda su zainteresovani Pari Sen Žermen i Mančester junajted, ali će im biti teško da ga dovedu zbog krize izazvane pandemijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније