Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 03. 2021. 22:56   >>  23:01

KVALIFIKACIJE ZA SP

Njemačka, Italija i Engleska sigurne, Grcima bod u Španiji

Fudbaleri Njemačke pobijedili su večeras u Duisburgu selekciju Islanda sa 3:0, u meču prvog kola Grupe J kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022.

Domaća selekcija je povela u trećem minutu golom Leona Gorecke, da bi četiri minuta kasnije prednost povećao Kaj Haverc. Konačan rezultat na meču postavio je Ilkaj Gundogan u 56. minutu.

U istoj grupi Rumunija je na svom terenu savladala Sjevernu Makedoniju sa 3:2, a Jermenija je na gostovanju pobijedila Lihtenštajn sa 1:0.

Fudbaleri Italije savladali su večeras u Parmi sa 2:0 selekciju Sjeverne Irske, u meču prvog kola Grupe C.

Oba gola Italija je postigla u prvom poluvremenu preko Domenika Berardija u 14. i Ćira Imobilea u 39. minutu.

Ranije danas u toj grupi Švajcarska je na gostovanju savladala Bugarsku sa 3:1.

Fudbaleri Španije i Grčke odigrali su u Granadi neriješeno 1:1, u prvom kolu Grupe B.

Alvaro Morata je donio vođstvo domaćoj selekciji u 33. minutu, a izjednačio je Anastasios Bakasetas sa penala u 57. minutu.

U drugom meču Grupe B, Švedska je na svom terenu slavila protiv Gruzije sa 1:0 a strijelac jedinog pogotka bio je Viktor Klason na asistenciju Zlatana Ibrahimovića.

Fudbaleri Engleske su na Vembliju bili ubjedljivi protiv San Marina sa 5:0.

Golove za pobjednički tim postigli su Džejms Vord-Praus u 14, Dominik Kalvert-Luin u 21. i 53. minutu, Rahim Sterling u 31. i Oli Votkins u 83. minutu.

U preostala dva meča ove grupe, Mađarska i Poljska su odigrale 3:3, dok je Albanija pobijedila Androru u gostima sa 1:0.

U Grupi F, fudbaleri Škotske i Austrije odigrali su 2:2, a bodove su podijelili i Moldavija i Farska Ostrva (1:1). Ranije danas, Danska je u Tel Avivu pobijedila Izrael sa 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније