Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 03. 2021. 00:12 >> 00:18

RADULOVIĆ

"Vjerovao sam da možemo do pobjede"

U javnosti se stekla slika da će biti laka utakmica, ali znali smo da nas čeka težak posao, rekao je selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobjedom je počela kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Crnogorski fudbaleri savladali su preokretom u Rigi, u 1. kolu Grupe G, selekciju Letonije 2:1.

"Nijesmo smjeli da rizikujemo, najbitnije je bilo da riješimo ovaj meč. Da smo ranije završili utakmicu vjerovatno bi bilo drugačije, ali igrali smo dobro, napadali smo, nijesam želio da mijenjam, jer sam vjerovao da možemo do pobjede", ocijenio je Radulović.

Kapiten "sokola" Stevan Jovetić strijelac je oba pogotka. Izjednačio je u 41. minutu, da bi u 83. minutu pogodio za preokret i pobjedu.

"Teška, zahtjevna utakmica, konstantno kontakt igra, loš teren. Znali smo da će biti tako, spremili smo se za to i pokazali da kvalitetniji. Imali smo makar šest-sedam ozbiljnih šansi, posebno u drugom poluvremenu i šteta što nijesmo ranije riješili sve. Ali, najbitnije je da smo počeli pobjedom", zaključio je Jovetić.

Crnu Goru će u drugom kolu, u subotu u Podgorici, ugostiti Gibraltar. Biće domaćin i tri dana kasnije selekciji Norveške.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније