Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 03. 2021. 18:20 >> 18:19

MINIMALAC LEVERKUZENA

Lajpcig ubjedljiv, Hofenhajm srušio Volfsburg, samo bod za Frankfurt

Fudbaleri Lajpciga pobijedili su u gostima ekipu Frajburga sa 3:0, u utakmici 24. kola Bundeslige..

Lajpcig je upisao 16. pobjedu u šampionatu i trenutno je prvi na tabeli Bundeslige sa 53 boda, odnosno ima bod više od Bajerna iz Minhena koji kasnije danas dočekuje Borusiju Dortmund. Na drugoj strani, Frajburg je i dalje osmi sa 34 boda.

Kristofer Nkunku je u 41. minutu donio vođstvo Lajpcigu, na 2:0 povisio je Aleksander Serlot u 64. minutu, a pobjedu gostujućeg tima potvrdio je Emil Forsberg u 80. minutu.

Fudbaleri Hofenhajma su na svom terenu slavili protiv Volfsburga sa 2:1, a sva tri pogotka "pala" su u prvom poluvremenu.

Hofenhajm je poveo golom Kristofa Baumgartera u osmom minutu, izjednačio je Vout Veghorst u 23, a za pobjedu domećeg tima pogodio je Andrej Kramarić u 41. minutu.

Ekipa Volfsburga je i dalje treća na tabeli Bundeslige sa 45 bodova, dok je Hofenhajm na 11. poziciji sa 30 bodova.

Fudbaleri Ajntrahta i Štutgarta odigrali su danas u Frankfurtu neriješeno 1:1.

Saša Kalajdžić je u 68. minutu doveo Štutgart u vođstvo, a za izjednačenje i bod Ajntrahta pogodio je Filip Kostić samo minut kasnije.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobijedili su u gostima Borusiju Menhengladbah sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Partik Šik u 76. minutu.

Bajer je sada peti tim lige sa 40 bodova, dok je Gladbah, koji je vezao i šesto kolo bez pobjede, deseti sa sedam bodova manje.

Herta je u Berlinu savladala Augsburg sa 2:1.

Laslo Beneš je doveo u vođstvo goste u drugom minutu, a domaći tim je do izjednačenja došao preko Krištofa Pjonteka u 62. minutu. Pobjedu Herti, prvu od 2. januara u Bundesligi donio je Dodi Lukebakio iz penala u 87. minutu meča.

Augsburg je na 13. mjestu Bundeslige sa 26 bodova, dok je Herta na 14. mjestu sa 21 bodom.Fudbaleri Lajpciga pobijedili su u gostima ekipu Frajburga sa 3:0, u utakmici 24. kola Bundeslige..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније