Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub

28. 02. 2021. 17:17 >> 17:18

UBJEDLJIV PROTIV ĐENOVE

Inter ide ka tituli

Inter je lako savladao Đenovu 3:0 u 24. kolu i još više učvrstio svoju prednost na čelu Serije A. Sada ima sedam bodova prednosti i meč više u odnosu na gradskog rivala Milana i deset poena viška ispred Juventusa.

„Nero-azuri“ su Đenovu načeli već u prvom minutu. Pogotak je režirao ubojiti napadački tandem. Martinez je asistirao, a mrežu je pogodio Lukaku. Do kraja poluvremena mogao je Inter da uveća prednost preko Darmijana i Barele, ali su na odmor otišli sa minimalnom prednošću.

Sve dileme oko pobjednika rešio je Darmijan u 70. minutu kada je izbio sam ispred golmana i plasirao loptu u mrežu. Konačan skor postavio je rezervista Aleksis Sančez, koji je natrčao na odbijenu loptu i glavom je poslao u gol.

U duelu Udinezea i Fiorentine sve je mirisalo na remi. Do 88 minuta je bilo 0:0. Međutim, onda je na scenu stupio Nestorovski i golom donio tri boda domaćinu. Za Fiorentinu su cio meč odigrali reprezentativci Srbije Vlahović i Milenković.

U derbiju začelja Kaljari je u četiri minuta drugog dijela srušio domaći Krotone. Precizni za tim sa Sardinije bili su Pavoleti u 56. i Žoao Pedro u 60. minutu.

Krotone je poslednji na tabeli sa samo 12 bodova, dok je Kaljari sada ima 18 poena i samo dva boda minusa u odnosu na Torino, koji je u bezbjednoj zoni na 17. mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније