Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 02. 2021. 18:26   >>  18:26

POČELI PREGOVORI I SA MBAPEOM

Leonardo: Nejmar blizu novog ugovora

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo rekao je danas da je klub "na putu" da produži ugovor sa fudbalerom Nejmarom, a da se nastavljaju pregovori o nastavku saradnje sa Kilijanom Mbapeom.

Najvećim zvijezdama pariskog kluba Brazilcu Nejmaru i francuskom napadaču Mbapeu ugovori ističu u junu 2022. godine.

"Što se tiče Nejmara, na pravom smo putu. Ali, ugovor je završen kada se potpiše, a to se još nije dogodilo", rekao je Leonardo.

Pregovori u vezi sa ugovorom francuskog fudbalera su komplikovaniji.

"Razgovaramo. Razgovaramo duže vrijeme. Doći ćemo do situacije kada ćemo morati da zauzmemo poziciju, da donesemo odluku. Mislim da se sve više približavamo tom trenutku. Razgovori su dobro počeli", naveo je Leonardo.

On je za francuski radio rekao da želi da se produže ugovori sa još dvojicom igrača, Anhelom Di Marijom i Huanom Bernatom.

"Ideja je da se to završi što prije. Namjeravamo da produžimo ugovore sa svom četvoricom", dodao je Leonardo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније