Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 02. 2021. 16:38 >> 16:37

SUARES

U Barsi rekli da neću moći da igram na visokom nivou

Fudbaler Atletiko Madrida Luis Suares rekao je da je otišao iz Barselone pošto su mu u tom klubu rekli da je suviše star i da neće moći da igra na visokom nivou.Suares je prošlog septembra poslije šest godina napustio Barselonu, čiji je drugi najbolji strijelac u istoriji sa 198 golova. On je imao još godinu dana ugovora, ali mu je novi trener Ronald Kuman rekao da na njega ne računa.

Urugvajac se dobro uklopio u novi tim, do sada je u Primeri postigao 16 golova i dijeli prvo mjesto na listi strijelaca sa nekadašnjim saigračem iz Barselone Lionelom Mesijem.

"Ono što mi je najviše zasmetalo je to što su mi rekli da sam suviše star, da ne mogu da igram na visokom nivou i da neću moći da ispunim zahtjeve velike ekipe. To mi se nije dopalo", rekao je Suares za Frans fudbal.

On je dodao da je svake godine imao dobru statistiku u Barseloni i ocijenio da igrači koji su nedavno došli na Kamp Nou nijesu dovoljno kvalitetni.

"Da nijesam ništa uradio u klubu kakav je Barselona za tri ili četiri sezone, razumio bih. Ali, svake godine u Barseloni postizao sam više od 20 golova po sezoni. Uvijek sam imao dobru statistiku, odmah iza Lea (Mesija). Danas, vidimo da nije lako igrati u Barseloni. Mnogi igrači koji su došli nijesu bili na očekivanom nivou. Igrao sam šest godina u Barsi, održavao sam određeni nivo i ispunjavao očekivanja. U Barseloni su se okolnosti promijenile, klubu su bile potrebne promjene. I prihvatio sam ih. Jedina stvar koja mi smeta je način i kako se sve to dogodilo. Mislim da sam zaslužio više poštovanja", ocijenio je on.

"To je odluka koju nijesam mogao da spriječim. Osjećao sam da na mene više ne račinaju, uz svoj ponos, rekao sam sebi da ću nastaviti da pokazujem da i dalje vrijedim. Zbog toga sam prešao u Atletiko, svidjela mi se ideja da pređem u konkurentan tim", dodao je 34-godišnji napadač.

Suares je odigrao 283 utakmice i postigao 198 golova za Barselonu. Sa katalonskim klubom osvojio je četiri šampionske titule u Primeri, četiri Kupa kralja, Ligu šampiona, svjetsko klupsko prvenstvo, Super kup Evrope i dva Super kupa Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније