Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2021. 18:24 >> 18:23

RADULOVIĆ PORUČIO

Dobrodošli svi koji sa ponosom i željom hoće da igraju za CG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović rekao je su dobrodošli svi igraju koji žeče sa ponosom da igraju za "sokole".

On je rekao da prati sve potencijalne kandidate za nacionalni tim, te da će mu za martovske okršaje trebati 30 igrača. "Sokoli" će 24, 27. i 30. marta igrati protiv Letonije, Gibraltara i Norveške u kvalifikacijama za Mundijal 2022. godine.

"Iz raznoraznih razloga su neki igrači ranije bili zapostavljeni i nisu bili u konkurenciji, ali sada smo obnovili kontakte, pratimo sve. Naredne utakmice će nam dati odgovor ko će biti na spisku. U sedam dana imaćemo tri kvalifikacione utakmice jakog ritma, postoji neizvjesnost zbog testova na koronavirus, tako da moramo imati 30 spremnih igrača za prvi kvalifikacioni ciklus. Svi igrači koji s ponosom, željom i karakterom hoće da igraju za naš nacionalni tim su dobrodošli i nemamo prostora i luksuz da se odreknemo bilo koga od njih", kazao je Radulović, koji je najavio da bi jedan od onih koji će se vratiti u nacionalni tim mogao da bude Esteban Saveljić", rekao je Radulović na druženju sa novinarima.

Stefan Mugoša vjerovatno opet neće moći da dođe, kao što je bio slučaj u septembru i oktobru, Dino Islamović tek u aprilu počinje sa takmičarskim mečevima. Zato će poseban fokus biti na domaćoj ligi.

"I iz tog razloga će biti zanimljivo gledati igrače iz domaće lige jer će to biti baza iz koje ćemo širiti sastav. Obišli smo domaće klubove, uvjerili da stručno i ambiciozno prilaze pripremama za nastavak sezone i to nam daje nadu da ćemo u našem prvenstvu gledati dobar fudbal i ritam koji će koristiti kandidatima za nacionalni tim, te da će reprezentacija imati koristi od njih. U Antaliji smo imali prilike da razgovaramo sa kandidatima za reprezentaciju i njihovim trenerima, koji su iskazali pozitivno mišljenje o njihovim nastupima. Pratimo sve kandidate i optimista sam da ćemo biti spremni da odgovorimo nivou utakmica i paklenom ritmu koji nas očekuje u martu. Najvažnije je da svi igrači budu zdravi", kazao je naš selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније