Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 02. 2021. 18:24   >>  18:24

PIRLO

"Biće komplikovano protiv Porta"

Trener Juventusa Andrea Pirlo rekao je da očekuje komplikovanu utakmicu protiv Porta u Ligi šampiona i dodao da fudbaleri Leonardo Bonuči i Paulo Dibala neće igrati u tom duelu.

"To će biti vrlo komplikovana utakmica, oni su ekipa koja se dobro brani. Vrlo su kompaktni igraju stilom Atletiko Madrida, sa četvoricom u dvije linije. Biće potrebno strpljenja i ne smijemo da forsiramo, pošto oni imaju dobre igrače za kontranapade", rekao je Pirlo, prenijeli su italijanski mediji.

Fudbaleri Juventusa igraju u srijedu od 21 sat na gostujućem terenu protiv Porta, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona. Crno-bijeli nijesu osvojili Ligu šampiona od sezone 1995/1996.

"Liga šampiona je posebno takmičenje, velika je razlika od prvenstva. Ima mnogo ekipa koje žele da pobijede, ali zavisi od toga kako ćete igrati psihički i fizički. Mi smo na nivou ostalih ekipa, neke možda imaju veću prednost, ali kada dođu do nokaut faze, svi sanjaju o tome da odu do kraja", naveo je Pirlo.

Utakmicu će propustiti Leonardo Bonuči i Paulo Dibala.

"Pozvani su i putuju sa nama jer žele da budu uz ekipu, ali nijesu spremni", naveo je Pirlo.

On je rekao da fudbaler Alvaro Morata prolazi kroz težak period i da će tek odlučiti da li će on sjutra igrati ili Dejan Kuluševski.

Juventus je u prošlom kolu izgubio u Seriji A od Napolija sa 0:1, a Pirlo smatra da je njegova ekipa dobro igrala.

"Mi sezonu počinjemo sa željom da osvojimo sve. Na polovini smo sezone i još se takmičimo na svim frontovima. U subotu je bila dobra utakmica, samo je rezultat nedostajao", dodao je trener crno-bijelih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније