Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

12. 02. 2021. 22:47 >> 22:48

TRAŽE NAJBOLJE RJEŠENJE

PSŽ ne planira da pusti Nejmara u Brazil na oporavak

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino rekao je danas da klub još nije odredio program oporavka za fudbalera Nejmara, ali da se ne planira njegov odlazak u Brazil.

Nejmar se povrijedio u srijedu u utakmici protiv Kaena u Kupu Francuske i pauziraće oko mjesec dana. Pari Sen Žermen je drugoligaša pobijedio sa 1:0, a Nejmar je bio asistent kod gola Mojzea Kina prije nego što se povrijedio.

Brazilac će propustiti prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Barselone, a neizvjestan je i za revanš 10. marta.

Nejmar je u prošlosti rehabilitaciju uglavnom obavljao u Brazilu, ali klub još nije ništa odlučio.

"Pokušavamo da pronađemo najbolje rješenje kako bi se on što pre vratio na teren. Što se tiče toga da li može da ide u Brazil, to nije predvidio ni klub, ni igrač ni neko drugi. Sve što se kaže o tome može biti samo nagađanje", rekao je Poketino.

Poketino je pokušao da opravda odluku da Nejmara uvrsti u tim protiv drugoligaša, prije nego da ga odmori pred važne utakmice sa Barselonom.

"Takmičenja i kalendar su takvi kakvi su. Nažalost, Nejmar se povrijedio u Kupu, ali povreda je mogla da se dogodi u prvenstvenoj utakmici ili na treningu. Nesreća je što se to dogodilo u ovoj utakmici... Nejmar je rekao da je tužan što neće biti na raspolaganju narednih nekoliko nedjelja", rekao je Poketino.

Otkako je prije četiri godine iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen za rekordan transfer od 222 miliona eura, Nejmar je imao problema sa povredama stopala, prepone, rebra i skočnog zgloba.

Upitan da li njegov način života utiče na česte povrede, Poketino je odbacio navode.

"Ono što mogu reći o Nejmaru je da je vrlo profesionalan, neko ko svakodnevno pokazuje posvećenost klubu i saigračima. Proveo sam sa njim 40 dana i vidio sam njegove kvalitete, kao osobe i kao sportiste", naveo je trener pariske ekipe.

Poketino ima problema sa sastavom, pošto bi Anhel Di Marija mogao da propusti meč sa Barselonom zbog povrede butine, a Marko Verati se i dalje oporavlja od povrede kuka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније