Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 02. 2021. 14:05   >>  14:04

TRENER KOMA

Mornar glavni favorit za prvo mjesto

Fudbaleri Koma dosad su odigrali četiri kontrolna meča, slijedi prijateljski duel sa Slobodom iz Užica. Zasad samo dva pojačanja.

Finansije su bile glavni problem što se Kom nije više pojačao u zimskoj pauzi i što se kompletne pripreme za drugi dio sezone u Amplitudo Drugoj ligi odradjuju u glavnom gradu. No, klub sa Zlatice i dalje ima visoke ambicije kada je u pitanju nastavak borbi za bodove i nastojanje da se izbori povratak u najviši rang.

"Imamo dobru bodovnu zalihu, jer smo jesenas bili drugi sa 39 bodova. Arsenal je prezimio na prvoj poziciji sa 41 bodom a treći je Mornar sa 36. U zimskoj pauzi najbolji posao napravili su Barani, koji su zadržali postojeći igrački kadar i doveli dobra pojačanja. Uz to imaju stabilno finansiranje, pa smatram da su i glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta. Naravno ne odričemo se borbe za prvo mjesto, dobro radimo i nadamo se uspješnom proljeću. Na startu priprema poraženi smo od Budućnosti sa 4:1, dobili smo mladi tim Petrovca sa 6:1 a Titograd sa 2:0. Izgubili smo potom od Dečića 0:2. U nedjelju 14. februara u 13 sati i 30 minuta sastaćemo se na našem stadionu u prijateljskoj utakmici sa Slobodom iz Užica", kazao je prvi stručnjak Koma Radisav Dragićević.

U prvom proljećnjem kolu fudbaleri Koma ugostiće u derbiju tim Mornara.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније