Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 02. 2021. 12:11 >> 12:12

TRENER JEDINSTVA

Ostanak u Drugoj ligi nije upitan

Fudbaleri Jedinstva jesenju polusezonu u Amplitudo Drugoj ligi završili su na šestom mjestu sa 21 bodom. U bjelopoljskom klubu smatraju da su konkurenti za najviši plasman puno odmakli, tako da će pojačani tim biti orjentisan na očuvanje drugoligaškog statusa.

Protiče treća sedmica otkad su fudbaleri Jedinstva počeli pripreme za drugi dio takmičenja. Novi šef Stručnog štaba Mladen Lambulić sa saradnicima Seadom Babačom i Denisom Fetahovićem sprovodi u djelo plan priprema a već se krenulo i sa odigravanjem prijateljskih utakmica kako bi se novi fudbaleri što bolje uigrali za proljećnje obaveze.

"Treniramo u Bijelom Polju i Mojkovcu i zasad sve protiče u najboljem redu. Poraženi smo u prvom kontrolnom meču od Adrie sa 2:1 a u subotu 13. februara u Podgorici ćemo se u 13 sati sastati sa Titogradom. Dogovorili smo zasad i provjere sa Igalom i gradskim rivalom Borcem, tako da smatram da ćemo spremno dočekati nastavak prvenstva. Pojačali smo se, ali s obzirom na veliki bodovni zaostatak ne možemo računati na najviši plasman.A što se tiče ostanka u drugoligaškom rangu ne bi trebalo da bude nikakvih problema", ocijenio je prvi stručnjak Bjelopoljaca Mladen Lambulić, koji je na klupi Jedinstva zamijenio Slobodana Halilovića.

U zimskoj pauzi u Jedinstvo su se vratili Žarko Korać, Momčilo Dulović i Pavle Čujović a novi igrač Jedinstva je i Filip Šćekić. Iz kluba su otišli Kalačević i Vulević.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније