Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 01. 2021. 12:09 >> 12:10

OFK TITOGRAD NA PRIPREMAMA

Najmlađoj ekipi prioritet ostanak u Prvoj ligi

Jedini privatizovani klub u Crnoj Gori OFK Titograd na pripremama ima 24 fudbalera od kojih su samo četvorica starija od 21 godine. Iskusni strateg Nikola Rakojević zadovoljan je dosadašnjim radom i vjeruje da će njegova mlada ekipa sačuvati prvoligaški status.

Sa danom zakašnjenja "romantičari" sa Starog aerodroma počeli su pripreme za nastavak sezone, ali kašnjenje plate nije puno uticalo na atmosferu. Finansijski problemi djelimično su sanirani, pa je prvi stručnjak Titograda Nikola Rakojević zadovoljan radom na treninzima i ne sumnja u berićetno proljeće svojih pulena.

"Momci predano rade na treninzima, bez pogovora ispunjavaju sve obaveze tako da nemam za sada nijednu zamjerku. U pitanju je mladi tim, na okupu imam 24 fudbalera od kojih su samo četvorica starija od 21 godine i to je pravi kuriozitet ne samo u našem fudbalu. Očekuje nas naporna polusezona u kojoj je glavni zadatak očuvanje sadašnjeg statusa, naravno i forsiranje i afirmacija talentovanih igrača. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti i na kraju ispuniti zacrtani cilj", ističe Nikola Rakojević.

Ekipu Titograda u zimskoj pauzi napustio je prvi strijelac Marko Mrvaljević, koji se nakon kaljenja vratio u Budućnost ,a otišli su i iskusni Vukčević i Kalezić. Zasad jedino pojačanje je Mandić doskorašnji član Iskre.

Mladi tim kreće u seriju kontrolnih utakmica, kako bi se što bolje uigrao i došao do prave forme. Planirani subotnji susret sa Mornarom je odgodjen zbog veoma loših vremenskih prilika u glavnom gradu. U srijedu 27. januara u 13 sati rival Titogradu na Starom aerodromu biće Iskra. Potom će biti odigrane i prijateljske utakmice protiv Koma 30. januara,, protiv Sutjeske 3. februara, vjerovatno 6. idućeg mjeseca protiv Mornara a 13. februara Titograd će odmjeriti snage sa Jedinstvom iz Bijelog Polja.

U prvih 19 kola Telekom Prve Crnogorske fudbalske lige Titograd je zauzeo deveto mjesto sa 17 osvojenih bodova. Rudar ima pet više a Petrovac je na samom začelju sa 12 bodova.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније