Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 01. 2021. 12:33 >> 12:32

BORBA ZA EVROPSKU SCENU

Iskra vjeruje u puno uspješnije proljeće

Izmijenjeni sastav Iskre vrijedno vježba pod nadzorom Aleksandra Nedovića i njegovih saradnika, a osnovni cilj je da se uveća bodovni saldo i da se izbori ponovni izlazak na evropsku scenu.

Zimske pripreme Danilovgradjana protiču u najboljem redu i sa željom da se popravi igra u nastavku i nadoknadi propušteno u jesenjoj polusezoni Telekom Prve lige. Iskra je jesenas zauzela šesto mjesto na tabeli sa 24 boda a navijači i Uprava kluba očekuju znatno više i priželjkuju nove evropske utakmice.

Ekipa je u zimskoj pauzi pretrpjela krupne promjene odlaskom Aldina Adžovića, Alije Krnića, Vuka Orlandića i Japanca Koheia Kata. Bogdan Mandić je otišao na pozajmicu u Titograd a Srdjan Blažić je završio dugodišnju uspješnu igračku karijeru. Zasad su danilovgradskom klubu pristupili Stevan Luković, zadnji vezni, koji je pristigao iz Dobanovaca a ranije je igrao u Grblju, lijevi bek Andrej Pupović i Ivan Djorić iz Voždovca, koji pokriva poziciju polušpica. U Iskri kažu da još nisu zaključili listu pojačanja.

Od petka, 22. januara kada će se Iskra u 13 sati u Danilovgradu sastati sa Adriom kreće serija kontrolnih utakmica u kojoj će Aleksandar Nedović uigravati tim za proljećnje obaveze. Drugi prijateljski duel Danilovgradjani će odigrati sa Titogradom 27. januara. Na pripremama u Tivtu boraviće od 29. januaara do 8. februara i odigrati utakmice sa Arsenalom, Petrovcem i Drezgom.

"Po tradiciji igramo puno bolje u nastavku sezone, pa očekujem mnogo bolje proljeće i znatno veći bodovni saldo. Naš cilj je novo igranje evropskih mečeva", poručuje Aleksandar Nedović, uspješni kormilar Danilovgradjana.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније