Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 01. 2021. 19:05 >> 19:05

ZA NAREDNU SEZONU

Alaba prvo pojačanje Real Madrida

Fudbalski klub Real Madrid obezbijedio je prvo pojačanje za narednu, 2021/22. sezonu. U pitanju je austrijski lijevi bek i član minhenskog Bajerna, David Alaba.

Kako prenosi "Marka", on će u prijestonicu Španije stići kao slobodan igrač, nakon što mu istekne ugovor sa Bavarcima 30. juna ove godine.

Dortmund se udaljava od prvog mjesta, ali samo zbog loših partija na domaćem terenu. Na gostovanjima Milioneri igraju fenomenalno, a večeras (20.30) idu na noge Leverkuzenu koji je u padu. Kvota na dvojku je 2,30, kec je 3,10, a GG3+ 1,80.

David će tada potpisati četvorogodišnji ugovor, vrijedan 11.000.000 eura po sezoni.

Alaba će tako poslije 13 godina napustiti Minhen, uprkos naporima čelnika njemačkog giganta da ga zadrže.

Austrijanac je u karijeri igrao još samo za Hofenhajm, jednu sezonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније