Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

17. 01. 2021. 16:38 >> 17:43

UBJEDLJIVA POBJEDA

Šestica Napolija protiv Fiorentine

Fudbaleri Napolija pobijedili su danas na svom terenu ekipu Fiorentine sa ubjedljivih 6:0, u utakmici 18. kola italijanske Serije A.

Pitanje pobjednika na ovom meču riješeno je poslije prvog poluvremena kada je Napoli četiri puta pogađao mrežu gostujućeg tima.

Goleadu je započeo Lorenco Insinje u petom minutu, Dijego Deme je bio strijelac u 36, Irvin Lozano dva minuta kasnije, a tačku na prvo poluvrijeme stavio je Zjelinjski u 45. minutu.

Na 5:0 povisio je Insinje sa penala u 72. minutu, a konačan rezultat postavio je Mateo Politano u 89. minutu.

Napoli je upisao 11. pobjedu od početka šampionata i treći je na tabeli sa 34 boda, dok je Fiorentina na 14. poziciji sa 18 osvojenih bodova.

Fudbaleri Napolija u narednom kolu Serije A gostuju Veroni, a Fiorentina dočekuje Krotone.

Fudbaleri Krotonea pobijedili su danas na svom terenu Benevento sa 4:1.

Krotone je poveo autogolom Kamila Glika u petom minutu, Simi je u 29. minutu duplirao prednost i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Na početku nastavka, u 54. minutu, Simi je još jednom zatresao mrežu gostujućeg tima, da bi srpski fudbaler Miloš Vulić 11 minuta kasnije potvrdio pobjedu Krotonea.

Utješni pogodak za Benevento postigao je Jago Falke u 82. minutu.

Krotone je upisao tek treću pobjedu u šampionatu i dalje je posljednji sa 12 osvojenih bodova, dok je Benevento na 11. mjestu sa 21 bodom.

Fudbaleri Sasuola i Parme odigrali su neriješeno 1:1. Pogotkom Juraja Kucke u 37. minutu povela je Parma, ali je Sasuolo stigao do boda golom Filipa Đuričića sa penala u 95. minutu.

Ekipa Sasuola je osma na tabeli italijanskog šampionata sa 30 bodova, dok je Parma pretposljednja sa 13 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније