Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 01. 2021. 22:48 >> 22:50

MINIMALAC MENHENGLADBAHA

Lajpcig preuzeo 1. mjesto, poraz Bajera

Fudbaleri Lajpciga pobijedili su večeras na gostujućem terenu Štutgart sa 1:0, u utakmici 14. kola Bundeslige i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Jedini gol postigao je Dani Olmo u 67. minutu.

Prije toga, Lajpcig je i ranije mogao da postigne gol, ali je Emil Forsberg u 22. minutu promašio jedanaesterac.

Poslije devete pobjede u ligi Lajpcig je prvi na tabeli sa 31 bodom i ima bod više, ali i utakmicu više od aktuelnog šampiona Bajerna iz Minhena.

Štutgart je pretrpio četvrti poraz i zauzima 11. mjesto na tabeli sa 18 bodova.

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta pobijedili su danas na svom terenu ekipu Bajer Leverkuzena sa 2:1.

Nadim Amiri je u 10. minutu meča doveo Leverkuzen u vođstvo, u 22. minutu Amin Junes je izjednačio rezultat, a pobjedu domaćoj ekipi donio je autogolom u 54. minutu Edmond Tapsoba.

Leverkuzenu je ovo drugi poraz u Bundesligi ujedno i drugi uzastopni nakon poraza u prošlom kolu od Bajerna.

Na tabeli Bundeslige, Bajer ima 28 bodova na drugom mjestu, a Frankfurt ima 20 bodova na osmoj poziciji.

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobijedili su u Bilefeldu ekipu Arminije sa 1:0. Jedini gol na meču viđen je u 58. minutu kada je mrežu zatresao igrač gostiju Brel Embolo.

Borusija je ovom pobjedom prekinula niz od četiri utakmice bez pobjede u šampionatu i sada ima 21 bod na sedmom mjestu, dok Arminija zauzima 16. mjesto sa 10 bodova.

Fudbaleri Union Berlina pobijedili su u gostima ekipu Verdera sa 2:0 i sada sa 24 osvojena boda zauzimaju četvrto mjesto na tabeli. Strijelci za pobjednički tim bili su Šeraldo Beker 12. i Tajvo Avoni u 28. minutu.

Verder je upisao šesti poraz u sezoni i 13. je na tabeli sa 14 bodova.

Frajburg je u gostima slavio protiv Hofenhajma sa 3:1. Batist Santamaria je pogodio u sedmom minutu, Vićenco Grifo je u 34. bio siguran sa penala, dok je na 3:0 povisio Kasim Nuhu autogolom u 42. minutu. Poraz Hofenhajma ublažio je Ilas Bebu u 58. minutu.

Frajburg je sada deveti na tabeli sa 20 bodova, dok je Hofenhajm na 12. poziciji sa pet bodova manje.

Pobjedu u gostima upisao je i Augsburg koji golom Jaga slavio protiv Kelna. Augsburg je deseti na tabeli sa 19 bodova, dok je Keln na 15. mjestu sa 11 bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније