Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 12. 2020. 15:41 >> 15:45

O BUDUĆNOSTI

Mesi: Još ništa nijesam odlučio

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da još nije donio odluku o svojoj budućnosti, odnosno da li će na kraju sezone napustiti katalonski klub ili ne.

"Ne znam još šta ću uraditi. Sačekaću da se sezona završi. Trenutno je najvažnije fokusirati se na tim, pokušati da se osvoji neki trofej, ne odvlačiti pažnju drugim stvarima", rekao je Mesi u intervjuu španskoj televiziji La Seksta objavljenom sinoć.

Argentinac je naveo i da mu se oduvijek sviđala ideja o odlasku u SAD, ali da "ovo nije vrijeme za to" i dodao da nikada ne bi mogao za zaigra za Real ili Atletiko Madrid.

Mesiju ugovor sa Barselonom ističe 30. juna 2021. godine, što mu ostavlja slobodu da pregovara s drugim klubovima od 1. januara.

Barselona je loše počela sezonu u Primeri i tek je peta sa osam bodova manje od vodećeg Atletiko Madrida.

"Klub je u teškoj situaciji i biće teško vratiti ga nivo na kojem je bio", rekao je Mesi.

On je ponovio da je Barselona njegov život, da je naučio sve u katalonskom klubu sa kojim ima "ljubavnu vezu".

Mesi je u avgustu želio da napusti Barselonu poslije sezone bez titula koja se završila ponižavajućim porazom od Bajerna iz Minhena od 8:2, a nezadovoljan radom u klubu i atmosferom. Međutim, ograničen svojim ugovorom i predsjednikom Đozepom Marijom Bartomeuom, koji je u međuvremenu podnio ostavku, odlučio je da ostane.

"Osjetio sam da je vrijeme za promjene... a onda je Bartomeu počeo da filtrira stvari kako bih ja ispao zlikovac", rekao je Mesi i naveo da je odustao od odlaska jer je želio da izbjegne suđenje sa Barselonom i pored toga što su mu, kako je dodao, mnogi advokati rekli da bi pobijedio.

Mesi je rekao i da neće javno podržati nijednog kandidata na izborima za predsjednika kluba krajem januara.

"Neka pobijedi najbolji kandidat. Ko god to bio, biće u veoma teškoj situaciji. Biće teško dovesti igrače. Za to je potrebno mnogo novca, a novca nema. Treba nam nekoliko iskusnih igrača kako bismo se vratili u borbu za titule", rekao je Mesi.

Intervju s Mesijem je snimljen nedavno, a emitovan je nekoliko sati nakon što je Barselona objavila da će Argentinac propustiti utakmicu protiv Eibara u utorak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније