Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 12. 2020. 19:02   >>  19:02

REZULTATI EKSPERTIZE

Maradona prije smrti nije konzumirao alkohol i droge

Fudbalska legenda Dijego Maradona, koji je preminuo 25. novembra sa 60. godina, imao je kardiovaskularnih i problema sa bubrezima i jetrom, ali nije nedavno koristio alkohol ili droge, rezultati su danas objavljene ekspertize.

Dodatnu analizu obdukcije naložilo je tužilaštvo u San Isidru, kako bi se osiguralo da nije bilo nemara ili nepromišljenih postupaka tokom njege argentinske legende, pošto je njegov hirurg pod istragom za ubistvo iz nehata.

U tekstu ekspertize navodi se da je Maradona imao cirozu jetre, bubrežne, srčane i arterijske probleme.

U njegovom tijelu nije bilo tragova alkohola ili droga, ali su prema toksikološkim nalazima pronađeni tragovi nekoliko ljekova, među kojima jedan antidepresiv.

U prvom nalazu obdukcije urađene na dan njegove smrti, kao uzrok smrt se navode - akutni plućni edem, hronična srčana insuficijencija i kardiomiopatija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније