Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

18. 12. 2020. 13:19 >> 13:19

POVUČEN S POZAJMICE

Mrvaljević potpisao za "plave"

Talentovani napadač Marko Mrvaljević potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom Budućnosti, saopšteno je iz podgoričkog fudbalskog kluba.

Mrvaljević, koji ima 19 godina, prošao je sve mlađe kategorije Budućnosti, debitovao je za prvi tim u prethodnoj sezoni, a jesenji dio prvenstva kao pozajmljen igrač proveo je na pozajmici OFK Titogradu.

"Presrećan sam zbog povratka u Budućnost, jer se vraćam u klub mojih dječačkih snova. Moja želja za povratkom je bila velika. Postojalo je interesovanje sa raznih strana - od klubova iz naše lige, regiona i Evrope - ali je presudilo srce", rekao je Mrvaljević.

On je tokom jeseni postigao pet golova za OFK Titograd.

"Procijenio da pored saigrača kakvi su Aleksandar Vujačić, Dejan Zarubica i Panajotis Moraitis vjerovatno ne bih imao minutažu i da je najbolje da odem na pozajmicu. Ispostavilo se da sam dobro postupio, a vraćam se sa željom da se prije svega dobro fizički spremim. Nadam se da ću se izboriti za mjesto, a očekujem puno golova na domaćoj i međunarodnoj sceni", rekao je Mrvaljević.

Mrvaljević je ugovorom vezan do januara 2023.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније