Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 02. 2013. 11:23 >> 11:18

MANČESTER JUNAJTED

Gil: Čast je bila raditi sa Fergijem!

Izvršni direktor fudbalskog kluba Mančester junajted Dejvid Gil rekao je da će otići sa te funkcije na kraju mandata u junu ove godine.

"To je jedna veoma teška odluka, jer mnogo volim ovaj klub. Kao što navijači kažu da je ovo 'više od religije'. Bila je čast služiti Junajtedu 16 godina, a od čega sam 10 bio direktor kluba", rekao je Gil.

On je ocijenio da je sarađivao sa najboljim fudbalskim trenerom svih vremena Aleksom Fergusonom i kazao da je bila privilegija biti dio najboljeg kluba na svijetu.

Gil se „crvenim đavolima“ pridružio u februaru 1997. godine kao finansijski direktor, a od septembra 2003. je na funkciji izvršnog direktora kluba.

Gilov odlazak sa mjesta izvršnog direktora Junajteda ne znači i da napušta klub, pošto će on dobiti jedno od mjesta direktora sa manjim ovlašćenjima.

Trener Junajteda Aleks Ferguson rekao je da odlazak Gila sa funkcije doživljava kao "veliki gubitak".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније