Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub

05. 12. 2020. 17:59 >> 18:03

VEZALI DVIJE POBJEDE

Lagan trijumf Sitija, Gvardiola bez izmjena

Fudbaleri Mančester Sitija opravdali su ulogu favorita i savladali Fulam na svom terenu u meču 11. kola Premijer lige i tako prvi put ove sezone u ligaškom takmičenju vezali dvije pobede. Zanimljivo, trener "građana" Pep Gvardiola za cijeli meč nije napravio nijednu izmjenu, pa je utakmicu završio sa istim igračima iz startne postave.

Domaći tim je praktično pitanje pobednika riješio već posle 26 minuta, kada je vodio 2:0. Oba gola kreirali su Rahim Sterling i Kevin de Brujne. Kod prvog koji je postignut već u petom minutu Belgijanac je fantastično uposlio Sterlinga, koji je rutinski savladao Areolu. U 26. minutu Sterling je iznudio penal, koji je u gol pretvorio De Brujne.

Imao je Siti još prilika, prvenstveno De Brujne koji je pogodio prečku i iz zicer situacije, posle sjajnog dodavanja Mareza, šutirao pravo u Areolu.

Ipak, promjene rezultata nije bilo i na kraju su Građani došli do druge vezane pobjede, prvi put u ovoj sezoni kada je Premijer liga u pitanju.

Ovom pobjedom Siti se popeo na četvrto mjesto sa 18 bodova, koliko ima i Lester, jedan manje od Čelsija, a tri od vodećeg tandema Totenhem – Liverpul. Fulam je ostao 17. sa sedam bodova, jednim više od VBA i Barnlija, koji su u zoni ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније