Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Klix.ba ]

04. 12. 2020. 10:27 >> 10:28

ENGLESKA

Fudbaleri Arsenala pred publikom nakon 9 mjeseci

Fudbaleri su sinoć Arsenala zaigrali su sinoć prvi put pred navijačima nakon devet mjeseci pauze. Oni su sinoć u petom kolu Evropske lige ugostili bečki Rapid i slavili rezultatom 4:1, a svoju radost su nakon devet mjeseci konačno mogli podijeliti sa svojim navijačima.

Britanska vlada je u okviru popuštanja mjera zabrane zbog pandemije koronavirusa dozvolila povratak ograničenog broja navijača u određenim dijelovima zemlje, a konkretno u Londonu na tribinama smije biti 2.000 navijača.

Navijači se moraju pridržavati strogih pravila pa tako, između ostalog, ne smiju pjevati, piti alkohol na stadionima, a tokom susreta moraju nositi zaštitne maske na licima.

Uz londonske klubove Arsenal, Čelsi, Kristal Palas, Fulhem, Totenhem i Vest Hem, po 2.000 navijača će moći bodriti i Brigton, Everton, Liverpul i Sautempton dok će ostali klubovi morati čekati poboljšanje situacije u vezi s koronavirusom u svojim gradovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније