Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

01. 12. 2020. 20:28   >>  20:27

KVALIFIKACIJE ZA EP

Crna Gora namučila Ukrajinu

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Kijevu od Ukrajine 2:1, u utakmici posljednjeg kola I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Crnogorska selekcija kvalifikacije je završila bez bodova, sa svih osam poraza i svega dva postignuta, uz 28 primljenih golova.

Izabranice selektora Mirka Marića izgubile su po dva puta od Republike Irske (2:0 i 3:0), Njemačke (10:0 i 3:0) i Grčke (4:0 i 1:0).

Ukrajina, koja je dobila i prvi međusobni duel u Podgorici (3:1), upisala je peti trijumf i kao drugoplasirana u grupi izborila nastavak kvalifikacija.

Domaćin je Obolonj areni u Kijevu poeveo golom Olge Bašanske u 5. minutu iz jedanaesterca.

Izjednačila je Jasna Đoković u šestom, a pobjedu ukrajinskoj elekciji donijela Nadia Kunjina u 74. minutu.

Crna Gora je od 49. minuta igrala sa igračicom manje, nakon što je zbog dva žuta kartona isključena Helena Božić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније