Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 11. 2020. 21:40 >> 21:46

GENIJE O MARADONI

"Najbolji, najveći kojeg sam gledao, moj idol!"

Takvu strast prema fudbalu, takvu želju i volju nikada niko nije posjedovao, tvrdim. Tuguje Argentina, tuguju i Napulj i Barselona, tuguje planeta. Ima i za kim, rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejan Savićević.

Savićević i Dijego Armando Maradona prvi put su se sreli na Svjetskom prvenstvu u Italiji 1990.

"Najbolji, najveći igrač kojeg sam gledao, Maradona. Moj idol. Maradona. S njim sam se i sastao na SP u Italiji, 1990. godine, u duelu reprezentacija Jugoslavije i Argentine", rekao je Savićević za Sportklub.

Priliku da ga malo bolje upozna imao je prije tri, četiri godine u Kataru.

"U društvu s nama bio i Zvonimir Boban. Sjedio sam, uživao u priči, postao bogatiji... Sam je, nažalost, sebi uništio život, žao mi je, mnogo mi je žao, prerano se preselio u carstvo nebesko, a bio je car na zemlji, igrač blistave karijere, bio je MARADONA. Neprevaziđeni MARADONA," ističe Savićević i nastavlja:

"Takvu strast prema fudbalu, takvu želju i volju nikada niko nije posjedovao, tvrdim. Tuguje Argentina, tuguju i Napulj i Barselona, tuguje planeta. Ima i za kim."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније