Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 11. 2020. 21:42 >> 21:41

HADŽIBEGIĆ

"BiH je moja zemlja, ali ja sam selektor CG"

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Faruk Hadžibegić, kome ugovor ističe na kraju tekuće godine, naglasio je u razgovoru sa kolegama iz BiH da nikada ne bi izdao ljude koji su mu ukazali poverenje da vodi državni tim.

Naime, u razgovoru za portal "scsport.ba", a na pitanje da li bi prihvatio poziv da bude selektor Bosne i Hercegovine, poslije odlaska Dušana Bajevića, Hadžibegić, koji je sa selekcijom Crne Gore izborio plasman u B diviziju Lige nacija je rekao:

"Bosna i Hercegovina je moja zemlja. Međutim, u ovom momentu kada razgovaramo, ja sam selektor Crne Gore. Ljudi su mi ukazali povjerenje, nadam se da sam ga opravdao, a ljude sa kojima sam postigao dovogor ne bih izdao nikada. Jednostavno nijesam takva osoba. Za mene je dogovor svetinja. Druga strana medalje je situacija ako čelnici Fudbalskog saveza Crne Gore donesu odluku da ne produžimo saradnju. U tom slučaju bih tražio novi angažman i analizirao ponude, ali za sada ne radim ništa po tom pitanju, jer sam još uvijek selektor Crne Gore", naglasio je Hadžibegić i nastavio:

"Svaki trener je zadovoljan kada ispuni obaveze. Ostvarili smo sportski rezultat jednim velikim radom i trudom kompletne ekipe koja je bila tu, od trenera, doktora i igrača…. Napravili smo jedan dobar iskorak što se tiče crnogorskog fudbala i zbog toga sam zaista zadovoljan. Do kraja ove godine sam selektor Crne Gore i ne razmišljam šta će biti sjutra. Istina je da nema takmičenja pa neko smatra da je kraj ugovora, ali imamo još mjesec dana za razgovor. U svakom slučaju imamo jako dobru atmosferu i međusobno povjerenje, a više puta sam rekao da bih volio da ostanem selektor Crne Gore".

Uskoro će biti obavljen žrijeb za Svjetsko prvenstvo. Crna Gora će saznati imena rivala u kvalifikacijama za Mundijal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније