Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 11. 2020. 12:44 >> 12:43

DEMANTOVAO BIVŠEG AGENTA

Grizman: Nemam nikakvih problema sa Mesijem

Antoan Grizman se nalazi na velikom udaru prethodnih dana nakon što je njegov bivši agent Erik Olhats osuo drvlje i kamenje na Lionela Mesija kojeg je optužio da je on glavni krivac što Francuzu ne ide u Barseloni. Mesi je na to reagovao rečenicom "da mu je dosadilo da ima ulogu dežurnog krivca".

Nekadašnji menadžer Grizmana izjavio je da se u Barseloni za sve pita Mesi i da je Argentinac činio sve da Francuzu oteža dolazak u Kataloniju.

Nakon svega francuski napadač je odlučio da se oglasi i i stane na kraj svemu što se o njemu priča prethodnih dana.

"Na predstavljanju u Barceloni sam rekao da neću govoriti van terena već samo na njemu, ali nakon svega što se desilo u posljednje vrijeme jednostavno moram nešto da kažem. Predugo sam ćutio i trpio razne komentare na svoj račun. Vrijeme je da i ja nešto kažem i konačno prekinem sve te glupe priče", počeo je Grizman i nastavio:

"Umoran sam i tužan zbog svih tih loših vijesti koje čitam o sebi i ekipi. Prolazimo kroz jako težak period, ali sam siguran da imamo ekipu koja može napraviti velike stvari".

Grizman je istakao da nema nikakvih problema sa Mesijem. Otkrio je da uopšte nije u odnosu s bivšim agentom već godinama i da je to objasnio Argentincu.

"Prvog dana kada sam došao u Barselonu imao sam razgovor s Mesijem. Prišao mi je i iskreno rekao da mu nije pravo što nisam došao godinu ranije kada je sve bilo dogovoreno. Rekao mi je da je on tražio tada od čelnika kluba da me dovedu i da je bio ljut i razočaran što sam na kraju javno odbio taj transfer. No, onda je dodao da je uz mene i da će na terenu umrijeti za mene ako treba i da je to jedino bitno", priča Griezmann i dodaje.

"Olhats je bio veoma važan čovjek u mom životu, ali nas dvojica već dugo ne komuniciramo. Razlog je što je bio pozvan na moje vjenčanje, a nije se pojavio. Od tog trenutka smo prekinuli svaki kontakt. Što se tiče ujaka, on ne zna kako stvari funkcionišu u fudbalu. Nikada nijesam pričao sa njim o Mesiju, pa ne znam odakle je to izvukao. Napravili su mnogo problema u svlačionici. Pričao sam se Leom, sve mu objasnio i to je sada iza nas".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније