Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 11. 2020. 10:10 >> 10:10

KONOR KOADI

Prekinut nevjerovatan niz kapitena Vulvsa

Konor Koadi, kapiten Vulverhemptona, prekinuo je niz od 84 uzastopne odigrane utakmice u Premijer ligi.

Od kada su se Vulvsi vratili među elitu engleski štoper, sve do meča sa Sautemptonom, nije propustio nijedan minut ekipe.

Koadi, koji je i reprezentativac Engleske, propustio je meč jer je dobio pozitivan test na koronavirus i trenutno se nalazi u samoizolaciji.

Kapiten Vulvsa trenutno je vlasnik trećeg najdužeg niza bez propuštenog meča i ispred njega su samo Lejton Bejns sa 99 utakmica i Vejn Bridž sa 112.

Iza je ostavio Alana Rajta, Džejmija Karagera i mnoge druge...

U Vulverhempton je došao 2015. godine iz Hardersfilda u transferu vrijednom tri miliona eura. Ponikao je u školi Liverpula, a za prvi tim je odigrao dvije utakmice (jedan u Ligi Evrope i jedan u FA kupu).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније