Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 11. 2020. 13:37   >>  13:37 1

DISCIPLINSKA KOMISIJA FSCG

Zeti oduzeta dva boda, Lambulić suspendovan na pet mjeseci

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore kaznila je Zetu oduzimanjem dva boda, zbog napuštanja terena i odbijanja igranja seniorskog tima na utakmici 9. kola Telekom 1.CFL-a protiv Budućnosti.

Uz to, sportski dierktor kluba sa "Trešnjice" Jugoslav Lambulić suspenodvan je na pet mjeseci zbog nagovaranja na napuštanje terena na meču protiv Budućnosti, te psovanja i vrijeđanja sudije Miloša Boškovića sa tribina na utakmici 10. kola protiv Iskre.

"U izrečenu disciplinsku mjeru uračunava se vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 26.10.2020. godine.Disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija obuhvata zabranu obavljanja funkcija u Udruženju klubova FSC - Centar i FSCG, zabrana obavljanja funkcija na zvaničnim utakmicama (ulazak u svlačionice tokom utakmice i pristup restriktivnom prostoru za vrijeme utakmice) i zabrana ulaska na stadione, a shodno odredbi člana 29 stav 3 Disciplinskog pravilnika FSCG. FK „Zeta“ - Golubovci odgovoran je za sprovođenje izrečene disciplinske mjere Zabrana obavljanja funkcija", navodi se u saopštenju.

Kažnjena je i Budućnost sa 500 eura zbog slabe organizacije utakmice protiv Zete.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније