Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 11. 2020. 12:38   >>  12:39 1

VOĐA EKIPE

Ibrahimović svim saigračima kupio Play Station 5

Zlatan Ibrahimović je pravi vođa ekipe Milana i brine se da sve funkcioniše na terenu, ali i van njega.

Švedski fudbaler poklonio je novi Play Station 5 svim saigračima u Milanu i to na dan kada je nova konzola došla u Evropu.

Igrači Milana, a prije svih Mateo Musaćio, Samu Kastiljeho i Rafael Leao objavili su na društvenim mrežama poruke i fotografije kojima su se zahvalili Ibrahimoviću na uručenom poklonu.

Mnogi igrači Milana su oduševljeni kako se Ibrahimović ponaša i koliku želju ima za pobjedama iako je nedavno proslavio svoj 39. rođendan.

Igrači Milana su prihvatili Zlatana kao vođu ekipe, te mnogi pokušavaju što više da nauče od iskusnog napadača.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније