Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

14. 11. 2020. 22:45   >>  22:59

U IZOLACIJI U EGIPTU

Salah ima blage simptome, u karantinu sedam dana

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah ima blage simptome korona virusa i trebalo bi najmanje sljedeću sedmicu da provede u izolaciji u Egiptu, rekao je danas doktor nacionalnog tima.

Salah je bio pozitivan na testiranju obavljenom među reprezentativcima Egipta pred utakmice tog tima u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija.

Doktor Mohamed Abou Elela je za agenciju AP rekao da je Salahovo prisustvo vjenčanju njegovog brata moglo doprinijeti da se on razboli, ali da ne može da bude siguran.

Osim što će propustiti utakmice protiv Togoa, Salah neće biti na raspolaganju treneru Jirgenu Klopu za prvi meč "crvenih" poslije pauze, protiv Lestera.

Abou Elela, koji je u petak i subotu razgovarao sa doktorima iz Liverpula, rekao je da se Salah mora izolovati sedam dana prema zdravstvenim smjernicama u Egiptu.

"On je blag slučaj, nema ozbiljne simptome. Mora da se izoluje na sedam dana i nakon negativnog testa može da putuje za Englesku", rekao je on.

Salah je bio pozitivan na testu nakon što je snimljen kako bez zaštitne maske na licu pleše među desetinama ljudi na vjenčanju svog brata u Kairu ranije ove nedjelje.

"Ne mogu to da poreknem", rekao je Abou Elela odgovarajući na pitanje da li je moguće da se fudbaler Liverpula baš na toj proslavi zarazio.

"Niko ne zna jer... nažalost, i dalje ne znamo sve o virusu. Moj odgovor je - možda jeste, možda nije", dodao je on.

Ministri egipatske vlade kontaktirali su doktora reprezentacije kako bi provjerili Salahovo zdravlje.

"Zabrinuti su, jer je Mo poseban za Egipat. Ovdje svi žele da pomognu i da urade sve što mogu", rekao je Abou Elela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније