Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 11. 2020. 12:46 >> 12:46

OTKRIO DETALJE PRVOG RAZGOVORA

Kuman: Odmah su mi rekli da je Mesi nesrećan

Trener Barselone Ronald Kuman otkrio je detalje prvog razgovora s Lionelom Mesijem kada je ljetos stigao u klub, rekavši da je s argentinskim igračem imao vrlo korektan odnos od samog početka.

Kuman je, kako kaže, odmah po dolasku u Barselonu saznao da je Messi nesrećan u klubu i odmah mu je bilo jasno da će morati da obavi razgovor s njim, prenosi portal Klix.

Jasno, mogao mu je pomoći oko tehničko-taktičkih stvari, ali problem s klubom mu nije mogao riješiti.

"Kada sam stigao u Barcselonu, rečeno mi je da je Messi nesrećan. Razgovarali smo u njegovoj kući, objasnio mi je svoje razloge, a ja sam bio iskren i rekao mu da je jedino što mogu da promijenim je fudbal, stil igre, njegov položaj na terenu i važnost u ekipi. Ali, to što je on imao s klubom, to nisam mogao da promijenim", rekao je Kuman za Sport.es.

Nakon toga rekao je da je Mesi uprkos tome pokazao da je još uvijek pun želje za uspjehom i da svakog dana pokušava da bude sve bolji.

"Mesi je pokazao da je čovjek koji želi pobjedu, koji želi biti najbolji i nastaviti biti najbolji, iako je imao puno problema s klubom", dodao je trener Barselone.

Katalonski klub je trenutno na diobi osmog mjesta španske La Lige sa 11 osvojenih bodova, koliko imaju Valensija, Hetafe i Elče, a lider španskog prvenstva je Real Sosijedad sa 20 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније