Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

09. 11. 2020. 23:10 >> 23:18

DEŠAMP OCIJENIO

"Pogba sigurno nije zadovoljan situacijom u Junajtedu"

Selektor reprezentacije Francuske Didije Dešamp rekao je danas da veruje da fudbaler Pol Pogba nije zadovoljan trenutnom situacijom u Mančester junajtedu.

Pogba je posljednje dvije utakmice Junajteda, protiv Bašakšehira i Evertona počeo sa klupe, pošto su prednost dobili Skot Mektominej i Fred iza Bruna Fernandeša.

Iako ima još tri godine ugovora, spekuliše se da bi francuski fudbaler mogao da napusti Old Traford i pređe u Real Madrid, a upitan o Pogbi, selektor reprezentacije Dešamp misli da on ne može biti zadovoljan trenutnom situacijom.

"Dobro ga poznajem i on dobro poznaje grupu igrača. On je u situaciju u klubu kojom ne može biti zadovoljan, ni minutažom, ni pozicijom. Nije u najboljem periodu, imao je seriju povreda i korona virus, koji ga je jako pogodio. On mora da pronađe svoj ritam", rekao je Dešamp, prenio je Dejli mejl.

Dešamp je rekao da je Pogba dobro odigrao prošlog mjeseca, uprkos nedostatku tempa.

"Mi međutim ne možemo reći da je ispunjen onim što radi u klubu. Kod mene ne postoji takva briga, ali i ja pokušavam da upravljam time. Kada je igraču nelagodno u svom klubu, on je očigledno srećan da igra za Francusku. Reći će mi šta misli i pošto ga poznajem, to će otići u pozitivnom smjeru. Čak iako je na njemu da uloži sve napore", naveo je selektor.

Francuska će igrati prijateljsku utakmicu sa Poljskom, a poslije toga je čekaju dva duela u Ligi nacija, protiv Portugala 14. novembra i tri dana kasnije protiv Švedske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније