Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 10. 2020. 17:42   >>  17:40

BUNDESLIGA

Bajern siguran, Humels pokrenuo Borusiju

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas u gostima Keln sa 2:1, u utakmici šestog kola njemačke Bundeslige.

Strijelci za pobjednički tim bili su Tomas Miler sa penala u 13. i Serž Gnabri u prvom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu. Jedini gol za Keln postigao je Dominik Dreksler u 82. minutu.

Bajern je upisao petu pobjedu u šampionatu i prvi je na tabeli sa 15 bodova, koliko ima i drugoplasirana Borusija Dortmund koja je danas slavila protiv Arminije u gostima sa 2:0.

Oba pogotka za Dortmund postigao je Mats Humels, u 53. i 71. minutu.

Fudbaleri Augsburga pobijedili su na svom terenu Majnc sa 3:1. Ruben Vargas je donio prednost Augsburgu u 40. minutu, izjednačio je Karim Onisivo u 64, a pobjedu domaćem timu donio je Andre Han golovima u 80. i 91. minutu.

Augsburg je trenutno četvrti na tabeli sa 10 bodova, dok je Majnc i dalje bez bodova i nalazi se na posljednjoj poziciji.

Fudbaleri Ajntrahta i Verdera igrali su neriješeno 1:1. Verder je poveo u 51. minutu golom Džoša Sardženta, a izjednačenje i bod Ajntrahtu donio je Andre Silva u 65. minutu.

Oba tima poslije šest odigranih utakmica imaju po devet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније