Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 10. 2020. 16:30 >> 16:28

PRIMERA

"Poker" Reala, Azar pogodio nakon 392 dana

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su danas na svom terenu Uesku sa 3:1, u utakmici osmog kola španske Primere.

Real je pitanje pobjednika na ovom meču praktično riješio u finišu prvog poluvremena. Prvo je u 40. minutu mrežu Ueske pogodio Eden Azar, što je bio njegov prvi gol poslije 392 dana, da bi se pet minuta kasnije u strijelce upisao i Karim Benzema.

Na 3:0 povisio je Federiko Valverde u 54. minutu, 15 minuta prije kraja meča David Fereiro je postigao utješan pogodak za Uesku, a konačan rezultat postavio je Benzema u 90. minutu.

Real je zabilježio petu pobjedu u domaćem šampionatu i trenutno je prvi na tabeli sa 16 bodova, dok je Ueska na 18. poziciji sa pet osvojenih bodova.

Ekipa Zinedina Zidana će u narednom kolu Primere gostovati Valensiji, dok će Ueska dočekati Eibar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније