Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 02. 2013. 23:16 >> 23:24

OPTIMISTA

Pike: Moraćemo da odigramo magično u revanšu

Štoper Barselone Đerar Pike priznao je da je njegova ekipa odigrala jako loše na „San Siru".

"Nema nikakvog izgovora, odigrali smo jako loše i ovo je vrlo loš rezultat. Potpuno smo izgubili kontrolu kada su nam dali prvi gol. Ovdje je jako teško igrati, Milan je veliki klub sa bogatom istorijom", rekao je Đerar Pike i dodao da će dati sve od sebe u revanšu na Nou Kampu.

 "Pokušaćemo da pobijedimo u revanšu, ali moramo da napredujemo i naučimo lekciju iz ovog poraza. Tražićemo jedno od onih našim magičnih večeri na „Nou Kampu", ostao je optimista španski štoper.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније