Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Klix.ba ]

30. 10. 2020. 08:47   >>  08:47

DŽORDI GOMEZ

Gol sa 56 m udaljenosti, srušen rekord

Fudbaler iz Španije koji igra za Omoniju Džordi Gomez, srušio je rekord Evropske lige i protiv PSV-a postigao pogodak s najveće udaljenosti u istoriji ovog takmičenja pogodivši s daljine od 56 metara.

 

Fudbaler Glasgov Rendžersa Kemar Rofe prošle sedmice je postigao gol s nešto malo više od 50 metara, a samo sedam dana nakon toga Gomez je postigao novi spektakularan dalekometni gol i srušio rekord koji je prošlog četvrtka postavio napadač škotskog tima.

Španac je iskoristio konfuziju poslije jednog slobodnog udarca i uhvatio je gostujućeg golmana na spavanju, a to se desilo u 29. minuti, čime je doveo svoju ekipu do prednosti i vodstva od 1:0.

Na Twitteru se ubrzo pojavila informacija da je Gomez srušio rekord Rofa iz prošle sedmice te da je postigao gol s najveće udaljenosti u Evropskoj ligi, no loše po njega, Omonia nije uspjela da zadrži prednost protiv PSV-a i na kraju su doživjeli poraz od 2:1.

Prvo je Malen u 40. minuti poravnao na 1:1, da bi isti igrač u samom finišu, tačnije u 92. minuti, pogodio za 2:1, potpuni preokret i pobjedu gostiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније