Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub

24. 10. 2020. 20:34 >> 20:39

JUNAJTED I ČELSI REMIZIRALI

Bez golova u derbiju, debitovao Kavani

Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija remizirali su 0:0 u šestom kolu Premijer lige. Plavci sada imaju devet bodova iz šest mečeva, a Đavoli su sakupili dva manje, mada uz meč manje.

Gledali smo uspavanku u prvih pola sata, da bi u 32. minutu Bruno šutirao pravo u Mendija sa dvadesetak metara. To je bio uvod u nešto zanimljiviji period meča – u 34. minutu Pulišić je oduzeo loptu Fredu i njegov udarac završio je malo pored desne stative, a minut kasnije Mata proigrava Rašforda na drugoj strani, da bi udarac engleskog napadača sa ivice šesnaesterca Mendi odbranio nogom.

U 40. minutu Čelsi je tražio penal nakon što je Megvajer obgrlio Aspilikuetu oko vrata, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Vrlo brzo na drugoj strani opet su kombinovali Mata i Rašford, ovoga puta šutirao je Španac, ali Mendi ponovo brani.

U 58. minutu u igru je ušao Edinson Kavani, bio je to njegov debi za Junajted, i umalo nije dao gol u prvom kontaktu – dočekao je loptu na prvoj stativi, ali je proslijedio pored gola. Na drugoj strani Pulišić i Haverc nisu mogli da se dogovore, pa je dobra prilika propuštena.

U igru zajedno sa Kavanijem ušao je i Pogba, ali nije bila to bogzna kakva utakmica... U 83. minutu ušao je i Grinvud, Solšer je želio trijumf i umalo ga nije dobio – Rašford je izvanredno šutirao u 90. minutu, ali se Mendi bacio i izvadio loptu iz gola.

U sljedećem kolu Đavoli dočekuju Arsenal, dok Čelsi gostuje Burnliju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније