Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 10. 2020. 20:22 >> 20:30

POBJEDA NEROAZURA U ĐENOVI

Lukaku pokrenuo Inter, Sampdorija iznenadila Atalantu

Poslije poraza u gradskom derbiju Milana Inter je uspio da se vrati i dođe do tri boda na gostovanju u Đenovi pobjedom 2:0.

Milanski neroazuri sebi nijesu smjeli da dozvole novi kiks i zbog toga su na Luiđi Feraris došli sa izraženim imperativom pobjede. Možda ih je on upravo i okovao, pa do 64. minuta nijesu uspeli da postignu gol, piše Sport klub.

Ipak, tada je Barela odlično uposlio na najboljeg strijelca Romelua Lukakua, koji je konačno zatresao mrežu. Lakše se disalo kada su gosti u pitanju, a 15 minuta kasnije D' Ambrozio duplira prednost i donosi Interu mirniju završnicu i bodove.

Inter je treći sa 10 bodova, dva manje od lidera Milana, ali uz utakmicu manje. Đenova je 15. sa četiri boda.

U prvom meču dana, fudbaleri Sampdorije priredili su iznenađenje pošto su slavili trijumf od 3:1 na gostovanju Atalanti u Bergamu.

To je drugi vezani ubjedljivi poraz Atalante u Seriji A, poslije 1:4 protiv Napolija prošlog vikenda.

Nijesmo na ovom meču vidjeli ništa od ofanzivne igre tima Đan Pjera Gasperinija.

Domaćina je načeo iskusni Fabio Kvaljarela u 13. minutu, a mogao je da ih dokosuri već u 45. minutu, ali nije iskoristio jedanaesterac.

U 59. minutu Torsbi je golom najavio propast Atalante, bilo je 2:0 za Sampdoriju. Duan Zapata je pogotkom sa bijele tačke u 80. minutu vratio nadu Atalanti, ali nju je nepovratno ugasio Jankto u drugom minutu nadoknade i donio četi Klaudija Ranijerija nova tri boda.

Sampdorija se sada izjednačila sa današnjim rivalom, oba tima imaju po devet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније