Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 10. 2020. 11:34 >> 11:33

MOŽE BITI PRVI GOLMAN

Snimci s treninga pokazuju da je Čeh u odličnoj formi

Legendarni golman Čelsija Petr Čeh završio je karijeru 2019. u dresu Arsenala, ali nije isključeno da ćemo ga ove sezone u mečevima Premijer lige gledati u timu sa Stamford Bridža.

Mnoge je iznenadila odluka menadžera "Plavaca" Frenka Lamparda da uvrsti 38-godišnjeg češkog čuvara mreže u sastav za Premijer ligu kao rezervnog igrača bez ugovora.

Iako je saopšteno da je Čeh tu samo iz predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa i nestabilne situacije, ali snimci sa treninga pokazuju da Lampard ne bi pogriješio da ga stavi u nekoj od utakmica na gol.

Uoči subotnjeg okršaja s Mančester junajtedom, navijači gledajući snimak sa treninga i odbrane Čeha pozivaju klub da mu daju priliku, uvjereni da će odraditi bolji posao od talentovanog Kepe ili iskusnog Kabaljera, ali i Mendija koji je došao ovog ljeta iz Francuske.

Čeh je mlađi od Kabaljera koji je trenutno drugi čuvar mreže Čelsija, nakon što je Kepa izgubio mjesto među stativama zbog loše forme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније