Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta ]

22. 10. 2020. 11:26   >>  11:26

KLOP

Teren u Amsterdamu je bio nezgodan

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je nezgodan teren u Amsterdamu u utakmici protiv Ajaksa izmorio obje ekipe.

Liverpul je sinoć pobijedio Ajaks sa 1:0 autogolom Nikolasa Taljafika u 35. minutu, u utakmici prvog kola Grupe D u Ligi šampiona.

"Bili smo dovoljno dobri da pobijedimo, a to je ono što je potrebno. Mislim da obje ekipe mogu da igraju bolji fudbal, u nekim trenucima je bilo prilično ludo. Mislim da je teren bio prilično nezgodan, dubok, pomalo blatnjav. Obje ekipe su prilično rano izgledale premoreno", rekao je Klop za BT Sport, prenio je Skaj.

"Teren je prije tri dana izgledao potpuno drugačije, kao i juče na treningu, ali isto je bilo i igračima Ajaksa. Oni su gdje i mi, na početku sezone, ali to ne može biti razlog. Moraš da postigneš gol, to smo uradili", dodao je njemački trener.

Klop je pohvalio borbenost svojih igrača i rekao da je to mnogo pomoglo u utakmici i pobjedi.

"Šteta je što nismo iskoristili šanse, a oni su imali veliku, kada su u drugom dijelu pogodili stativu. Kada vodiš 1:0 to može da se dogodi, ali sam zadovoljan utakmicom, pošto ovo nije bila naša sjajna, prvoklasna utakmica, ali na turniru kakav je Liga šampiona potreban vam je rezultat, a mi smo ga ostvarili", rekao je on.

U drugom kolu, Liverpul dočekuje Mitjiland, a Atalanta će biti domaćin Ajaksu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније