Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 10. 2020. 18:16 >> 18:15

MADRIĐANI MOTIVISANI PRED START LŠ

Savić: Možemo da se nosimo sa Bajernom

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić rekao je da njegov Atletiko može da bude ravnopravan rival braniocu titule Bajernu, na startu Lige šampiona.

"Veoma smo motivisani pred start Lige šampiona. Nadam se da ćemo ostvariti i dobar rezultat na početku. Biće teško, ali mislim da smo spremni i da možemo da se nosimo sa njima. Ključ je da se organizujemo defanzivno, da imamo čvrstinu, a sa kvalitetom koji imamo u ofanzivnom dijelu možemo da im napravimo probleme", kazao je Savić.

On se osvrnuo na polufinale sa Bavarcima prije četiri i po godine.

"Bila je sezona 2015/16, moja prva u Atletiku. Izgubili smo u Minhenu u polufinalu, ali smo došli do finala", kaže Savić.

Pored Bajerna, "jorgandžije" će u grupi morati sa nadvise i Salcburg i Lokomotivu iz Moskve, ukoliko žele da prezime u Evropi.

"Bajern je prvak Evrope, dugo igra u sjajnoj formi. Lokomotiva je nezgodan tim, posebno je teško pobijediti je u gostima, na niskim temperaturama. Salcburg je takmičarski veoma opasan, a istovremeno i mlad sastav, koji će se boriti do kraja", zaključio je naš reprezentativac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније