Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 10. 2020. 18:08 >> 19:00

SERIJA A

Kaljari pobijedio Torino, remi Fiorentine, Sasuolo bolji od Bolonje

Fudbaleri Kaljarija pobijedili su danas na gostujućem terenu Torino sa 3:2, u utakmici četvrtog kola italijanskog prvenstva.

Torino je poveo u četvrtom minutu golom Andree Belotija iz penala, a Kaljari je preokrenuo golovima Žoaa Pedra u 12. i Đovanija Simeonea u 19. minutu. Beloti je izjednačio u 49. minutu, svojim drugim golom na meču, a pobjedu Kaljariju donio je Simeone, koji je u 73. minutu postigao svoj drugi pogodak.

To je prva pobjeda Kaljarija u sezoni, pa ekipa sa četiri boda zauzima 12. mesto na tabeli. Torino je odigrao tri utakmice, pretrpio je treći poraz i pretposljednji je na tabeli.

Fudbaleri Specije i Fjorentine odigrali su neriješeno 2:2.

Specija je do četvrtog minuta stekla dva gola prednosti, pogocima Hermana Pezelje i Kristijana Biragija. Domaći su smanjili golom Danijelea Verdea u 39. minutu, a konačan rezultat postavio je Dijego Farijas u 75. minutu.

Fjorentina i Specija imaju po četiri boda i zauzimaju 11. odnosno 13. mjesto na tabeli.

Fudbaleri Sasuola pobijedili su u gostima ekipu Bolonje sa 4:3.

Sasuolo je upisao treću pobjedu od početka šampiona i trenutno je drugi na tabeli sa deset bodova, dok je ekipa Siniše Mihajlovića na 16. poziciji sa tri osvojena boda.

Bolonja je povela u devetom minutu golom Roberta Sorija, devet minuta kasnije izjednačio je Domeniko Berardi, a novu prednost domaćem timu donio je Matijas Svanberg u 39. minutu, na asistenciju Sorijana.

Pogotkom Rikarda Orsolinija u 60. minutu Bolonja je stigla do dva gola prednosti, ali je Sasuolo do kraja meča preokrenuo rezultat.

Prvo je Filip Đuričić pogodio mrežu domaćeg tima u 64. minutu, da bi se šest minuta kasnije u strijelce upisao i Frančesko Kaputu, asistent kod pogotka srpskog fudbalera. Konačan rezultat u 77. minutu autogolom postavio je Takehiro Tomijasu.

Fudbaleri Bolonje će u narednom kolu gostovati Laciju, dok će Sasuolo dočekati Torino.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније