Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 10. 2020. 20:23 >> 20:23
1

SERIJA A

Milanu veliki gradski derbi

Fudbaleri Milana pobijedili su danas kao gosti u velikom milanskom derbiju Inter sa 2:1, u utakmici četvrtog kola Serije A.

Milan je poveo u 12. minutu golom Zlatana Ibrahimovića. Prethodno je dosuđen penal poslije starta Aleksandra Kolarova na Ibrahimoviću, švedski fudbaler je izveo penal, odbranio mu je golman Samir Handanović, ali je Ibrahimović bio najbrži odbijenoj lopti i poslao je u mrežu.

Ibrahimović je zatim u 16. minutu udvostručio prednost, poslije dodavanja Rafaela Leaoa.

Inter je smanjio zaostatak u 26. minutu golom Romelua Lukakua, a i pored toga što je ekipa imala nekoliko prilika za izjednačenje, rezultat se do kraja nije promijenio. Dobre prilike promašili su Lukaku, Lautaro Martines i Ašraf Hakimi.

Poslije pobjede u velikom derbiju Milan je prvi na tabeli sa sva četiri trijumfa i 12 bodova, a Inter, koji je bez pobjede u posljednje dvije utakmice, zauzima šesto mjesto sa sedam bodova.

Fudbaleri Sampdorije pobijedili su na svom terenu Lacio sa 3:0.

Golove su postigli Fabio Kvaljarela u 32. minutu, Tomazo Augelo u 41. i Mikel Damsgard u 74. minutu.

Poslije dva poraza na startu prvenstva Sampdorija je sada vezala dvije pobjede i sa šest bodova zauzima deveto mjesto na tabeli. Lacio je posljednje tri utakmice bez pobjede, od čega su dva poraza i nalazi se na 11. mjestu na tabeli sa četiri boda.

Ranije danas Napoli je na svom terenu pobijedio Atalantu sa 4:1, a kasnije igraju Krotone i Juventus.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније