Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 10. 2020. 18:29 >> 18:30
16

AZERBEJDŽAN UPUTIO PROTESTNU NOTU

FSCG se ogradio od poruke Andrije Dragojevića

Fudbalski savez Crne Gore ogradio se od poruke golmana Andrije Dragojevića, koji je pobjedu naše reprezentacije nad Azerbejdžanom posvetio Jermeniji.

Dragojević, koji brani za jermenski klub Alaškert, je na Instagramu objavu sliku naših reprezentativaca nakon trijumfa nad Azerbejdžanom 2:0 i napisao da je pobjeda bila za Jermeniju.

Ambasada Azerbejdžana u Podgorici je zbog te objave uputila diplomatsku notu našem Ministarstvu inostranih poslova

"Andrija Dragojević, golman jermenskog kluba Alaškert, nije aktuelni reprezentativac Crne Gore i njegova objava na društvenoj mreži Instagram ne predstavlja zvaničan stav reprezentacije Crne Gore ili Fudbalskog saveza po pitanju aktuelne situacije u regiji Nagorno-Karabag", saopšteno je iz FSCG.

Poručili su da Fudbalski savez Crne Gore nije politička organizacija i kroz svoje djelovanje nastoji da promoviše njegovanje zajedničkih vrijednosti, "a ne onih koje nas razdvajaju u bilo kom smislu".

"U tom kontekstu, Fudbalski savez Crne Gore izražava nadu da će se sukobi u Nagorno-Karabagu što prije zaustaviti i da će mir ponovo zavladati tim prostorom", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније