Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 10. 2020. 19:34   >>  19:35 1

CG TALENTI

Vukotić i Kolundžić pojačali Dinamo

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba potpisao je danas ugovore sa dvojicom 18-godišnjaka iz Crne Gore, Andrijom Kolundžićem i Milanom Vukotićem.

Kolundžić je Zagreb stigao iz Iskre iz Danilovgrada, dok je Vukotić do sada bio član Budućnosti iz Podgorice.

Obojica igrača su reprezentativci u mlađim kategorijama Crne Gore.

"Ne bih želio da bude fraza, ali ja sam zaista ispunio svoj san potpisom za Dinamo. Toliko toga znam o ovom klubu jer sam ih pratio i dok nije bilo naznaka da bih mogao postati njegov igrač. Zahvaljujem se Upravi kluba, svjestan kako je ispred mene veliki rad i trud da bih opravdao njihovo povjerenje ali i ono mojih agenata koji su vjerovali u mene od prvoga dana", rekao je Kolundžić prilikom potpisa ugovora.

Vukotić je minule sezone nastupao za Iskru, kao pozajmljen fudbaler "plavih". Odigrao je 25 utakmica, postigao je dva gola i upisao četiri asistencije.

"Ovo mi je najljepši mogući poklon za rođendan. Izizuzetno sam srećan što sam postao član Dinama. Svi mi smo svjesni veličine tog kluba koji je postavio visoke standarde u regionu i privilegija je za mladog igrača da svoj razvoj nastavi u Maksimiru. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi iz Dinama, njegovih navijača i struke. Ovim putem takođe bih se zahvalio mojim agentima i porodici jer su me savjetovali da je Dinamo pravi izbor", rekao je Vukotić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније