Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 10. 2020. 19:02 >> 19:01
2

HAOTIČNO STANJE U KLUBU

Fudbaleri Petrovca u štrajku

Stanje u fudbalskom klubu Petrovac je haotično, uprava kluba duguje dvije plate, pa su igrači danas stupili u štrajk.

“Stupili smo u štrajk zbog neisplaćenih zarada i haotičnog stanja u klubu. Već nekoliko mjeseci ne primamo plate i bez jasnih smo naznaka kada će klub izmiriti obaveze koje ima prema nama. Opština Budva bila je mjesecima u blokadi, te su novčana sredstva koja su bila predviđena budžetom za naš fudbalski klub izostala, a kasnije promjene u strukturama upravnog odbora nijesu donijele nikakve promjene nabolje, tako da smo prinuđeni na ovakav potez i opravdano smo stupili u štrajk sa nadom da će se stvari ubrzo promijeniti i da će neko pomoći Petrovcu kao jedinom primorskom prvoligašu”, navodi se u obraćanju fudbalera.

Petrovac je posljednji na tabeli sa dva boda, a čeka ga zaostala utakmica protiv Budućnosti. nakon kojeg je prikovan za dno tabele, sa tri boda i utakmicom manje od Titograda.

U osmom kolu tim Nenada Vukčevića u nedjelju gostuje Zeti.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније