Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 09. 2020. 15:37 >> 15:37

POTPISAN UGOVOR O SPONZORSTVU

Druga liga će nositi naziv Amplitudo 2. CFL

Fudbalski savez Crne Gore i kompanija Amplitudo potpisali su ugovor o saradnji, prema kojem će ta kompanija u narednom periodu sponzorisati Drugu ligu, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da, prema danas potpisanom ugovoru, drugi rang crnogorskog klupskog fudbala ubuduće će nositi naziv Amplitudo Druga crnogorska fudbalska liga.

Sponzorski ugovor potpislai su predsjednik FSCG Dejan Savićević i izvršni direktor Amplituda Nenad Novović.

"Poslije duge analize i saradnje sa firmom Amplitudo, došli smo do momenta kada potpisujemo ugovor o promociji naše Druge lige. Znamo da je Druga liga posljednjih godina bila u sjenci u odnosu na Telekom 1.CFL, tako da želimo da kroz ovu saradnju fudbalska, ali i cjelokupna javnost, dobije priliku da se bolje upozna sa Drugom ligom. Nadam se da je ovo početak dugogodišnje uspješne saradnje, nadam se da ćemo u budućnosti sarađivati sve bolje i bolje. Siguran sam da ova liga to zaslužuje, pogotovo što je iz godine u godinu sve kvalitetnija i interesantija. Uz to, FSCG se trudi da kroz ulaganja u infrastrukturu podigne nivo kvaliteta Druge lige, pa će i promocija koju će donijeti saradnja sa Amplitudom biti od izuzetnog značaja", istakao je Savićević nakon potpisivanja ugovora.

Izvršni direktor Amplituda Nenad Novović izrazio je zadovoljstvo time što će drugi rang crnogorskog fudbala ubuduće nositi ime kompanije koju predstavlja.

"Od danas ponosno možemo da govorimo “Amplitudo 2. CFL” ligi. Hvala Fudbalskom savezu CG za otvorenost i profesionalnost koju su pokazivali sve ovo vrijeme, zahvaljujući čemu smo uspjeli našu skoro trogodišnju saradnju da podignemo za stepenicu više, potpisujući ovaj sporazum. Ne sumnjamo da će u tom duhu ova saradnja biti i nastavljena. Ne kaže se uzalud da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svijetu. Bilo da kao klinci igramo fudbal sa dva kamena umjesto stativa, navijamo sa tribina za svoje klubove, pratimo uz male ekrane ili lobujemo Zubizaretu u finalu Lige šampiona, on je dio svakodnevice, vjerujem, svih nas ovdje. Osim igre, nadmetanja, promocije naše zemlje, za nas je važno da podržimo mlade ljude, sportski orjentisan život i timski duh. Od sada će Amplitudo 2. CFL imati suverenitet kada je u pitanju digitalni nastup. Ugovor se tiče i saradnje sa svih 10 klubova kojima će Amplitudo pomoći u kreiranju nastupa na društvenim mrežama, ali i zastupljenosti u digitalnim i tradicionalnim medijima. Od sada zajedno kreiramo imidž, razmišljamo digitalno i promovišemo vrhunske sportske i profesionalne vrijednosti", kazao je Novović, izvršni direktor firme koja se bavi razvojem softvera, digitalnim marketingom i online promocijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније