Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 09. 2020. 16:54 >> 16:53

FLIK SAOPŠTIO

Sane odsustvuje dvije nedjelje zbog povrede koljena

Fudbaler Bajerna iz Minhena Leroj Sane odsustvovaće oko dvije nedjelje zbog povrede koljena, rekao je danas trener Hansi Flik.

Flik je rekao da Sanea neće imati na raspolaganju sve do kraja pauze zbog obaveza reprezentacija.

Sane je prošle sezone dok je igrao za Mančester siti povrijedio prednje ukrštene ligamente desnog koljena, zbog čega je propustio gotovo čitavu sezonu 2019/2020.

On neće igrati u srijedu u Super kupu Njemačke protiv Borusije Dortmund i u nedjelju u Bundesligi protiv Herte. Takođe, neće igrati za reprezentaciju Njemačke u Ligi nacja protiv Ukrajine i Švajcarske.

Sane je bio starter u sve tri utakmice otkako je došao iz Sitija, kao i u dva meča za reprezentaciju protiv Španije i Švajcarske.

Trener Bajerna rekao je i da je neizvjesno da li će protiv Dortmunda igrati David Alaba, zbog problema sa mišićem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније