Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 09. 2020. 18:29 >> 18:30

BUNDESLIGA

Augsburg bolji od Dortmunda, remi Leverkuzena i Lajpciga

Fudbaleri Augsburga pobijedili su danas na svom terenu Borusiju iz Dortmunda sa 2:0, u utakmici drugog kola njemačke Bundeslige.

Golove za pobjednički tim postigli su Feliks Uduhaj u 40. i Danijel Kalidjuri u 54. minutu. Augsburg sada ima šest bodova, a Dortmund je ostao na tri.

Borusija Menhengladbah i Union Berlin odigrali su neriješeno 1:1 i tako stigli do prvih bodova u novoj sezoni. Markus Turam je donio prednost Menhengladbahu, a na 1:1 izjednačio je Niko Šloterbek u 80. minutu.

Istim rezultatom završen je i meč Bajer Leverkuzena i Lajpciga. Emil Forsberg je u 14. minutu donio vođstvo Lajpcigu, a konačan rezultat postavio je Kerem Demirbaj šest minuta kasnije.

Lajpcig poslije dva meča ima četiri boda, a Bajer dva.

Fudbaleri Armenije pobijedili su na svom terenu Keln sa 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Johan Simun Edmundson u 78. minutu.

Najviše golova bilo je na meču Majnca i Štutgarta u kojem je gostujući tim slavio sa 4:1. Štutgart sada ima tri boda, dok je Majnc i dalje bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније